PLAJE EXOTICE WALLPAPER

plaje exotice

Este acoperita cu pietre si nisip, astfel ca sezlongurile vor fi un accesoriu necesar in timpul sesiunilor de bronzare. Plaja este dotata cu facilitati precum sezlonguri si umbrele, si veti gasi de asemenea si cateva taverne. Cam atat despre vacanta de Rusalii. Paradise Beach este intru totul demna de numele primit. Frecventa ski jet-urilor este posibil sa ii deranjeze pe cei care cauta un colt de plaja linistit. Daca-mi mai amintesc ceva, revin cu o completare.

Name: Faelrajas
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Salut, sintem in Thasos acum, Apele de culoarea smaraldului nu sunt adanci, copiii putand inota in voie. Ne vom intorce cu siguranta in Thassos, pentru ca vacanta a fost mult mai frumoasa decat ne asteptam si tot cu siguranta, nu vom mai merge la faimoasa Marble Beach. Prima plaja pe care o veti intalni din directia Limenas este plaja Patana.

Plaja este organizata, oferind posibilitatea inchirierii de sezlonguri si umbrele, iar accesul pe nisipul ei se face destul de usor. O trasatura ce merita mentionata este contrastul plajei cu culoarea pamantului ce o inconjoara, culoare ce se datoreaza mineritului fierului.

Plaja este destul de cunoscuta in randul celor care sunt amatori ai sporturilor nautice, iar de-a lungul sau veti descoperi numeroase taverne si cafenele pregatite sa va potoleasca foamea si setea.

Pentru a ajunge aici va trebui sa strabeti o alee scurta ce traverseaza padurea si porneste din apropierea satului Kinira. Este acoperita cu pietre si nisip, astfel ca sezlongurile vor fi un accesoriu necesar in timpul sesiunilor de bronzare. Intreaga fasie de nisip a satului Skala Maries este inconjurata de stanci si vegetatie luxurianta, zona fiind perfecta pentru drumetii si suprinderea unor panorame de vis.

  MAKDEE WALLPAPER

In dreapta,fix langa drum, se afla cateva sezlonguri pe pietre mici de marmura alba tot praful ridicat de masini se combina cu crema de plaja si rezulta un clei mirobolant pe cei ce vor relaxare si o terasa, cu probabil cea mai proasta servire din Thassos am stat 25 min in picioare pentru o cafea la bar, in conditiile in care m-am certat cu casiera, ceilalti stateau mai mult.

In ciuda aerului ei salbatic, plaja se bucura de facilitati, precum sezlonguri si umbrele, si de ape calme.

Plaje Exotice Celebre |authorSTREAM

Cateva dintre plaje au fost catalogate cu steag albastru, ceea ce presupune ca intrunesc conditii optime. Aceasta fasie de nisip se bucura de ape cristaline si este ideala pentru familii cu copii datorita apelor calme, ce nu sunt deloc adanci.

E adevarat ce scrie de Marble beach? Am fost si la Aliki, unde peisajul este de-a dreptul superb si mancarea buna si la Paradise Beach, unde am platit 7 euro pentru 2 sezlonguri si o umbrela.

Impresiile lui Ionut pe Insula Thassos Nefiind un adept al ideei de organizare excesiva a concediului anual…. Alexandru on August 12, 5: Plaja este ideala pentru familii cu copii, pentru ca apele ce scalda tarmul nu sunt adanci, iar marea este mai mereu linistita.

O plaja izolata, inconjurata de munti inalti, ce aminteste de plajele pustii din teritoriile exotice, plaja Livadi este ideala pentru cei care vor sa se ascunda de frenezia turistica deseori intalnita pe tarmurile insulei Thassos.

Faima se datoreaza in special aerului exotic al peisajului si, bineinteles, culorii de smarald a apelor ce ii viziteaza tarmul. Mihai on June 17, 6: De-a lungul timpului, acest sat s-a transformat intr-un destinatie foarte plajd printre turistii insulei.

Golden Beach Thassos Plaja Golden Beach ofera posibilitatea inchirierii unei camere la unul dintre hotelurile si pensiunile situate chiar pe nisip. Acest sat ascunde si o plaja pitoreasca a carei apa este mai mereu involburata datorita curentilor puternici ce isi dau intalnire aici.

  WALLPAPER RSK NAME HD

Cele mai frumoase plaje din Thassos

Plaja Psili Ammos in traducere nisip fin Numele plajei tradeaza trasatura pentru care aceasta plaja se numara printre preferatele turistilor ce poposesc pe insula Thassos. Plaja este situata la o distanta de 38 km de Limenas si 12 km de Potos, putand fi admirata in toata splendoarea ei de pe terasa manastirii Arhanghelul Mihail. A fost cineva acolo anul acesta???? Hello iubitori de vacante, Acum 2 zile am venit din Thassos. Beneficiind de facilitati turistice precum sezlonguri, umbrele de plaja, centre de inchiriere echipamente pentru sporturi nautice, baruri si restaurante, plaja Potos este destinatia ideala pentru cei care vor sa se bucure confort si relaxare in timpul sejurului lor pe insula Thassos.

Apa si imaginea sunt superbe. Contrastele ce pot fi intalnite aici creeaza un tablou sublim, aceasta plaja fiind una dintre cele mai vizitate de pe teritoriul insulei Thassos. Este o plaja de aproape de metri lungime care, datorita calitatii apei si a nisipului, a fost premiata cu Steagul Albastru. Un intreg album cu poze de pe insula gasiti aici: Plaja POTOS Beneficiind de facilitati turistice precum sezlonguri, umbrele de plaja, centre de inchiriere echipamente pentru sporturi nautice, baruri si restaurante, plaja Potos este destinatia ideala pentru cei care vor sa se bucure confort si relaxare in timpul sejurului lor pe insula Thassos.

A fost cineva acolo? Plaja este organizata, fiind prevazuta cu sezlonguri si umbrele ce pot fi inchiriate pe gratis sau aproape pe gratis pentru ca trebuie sa comandati o bautura de la barul de pe plaja.

Author: admin