REGINA SI COSMIN WALLPAPER

regina si cosmin

Ura impotriva tiganilor nu s-a estompat chiar deloc, dimpotriva de cand stie ca are in piept inima lui Giani chiar s-a intensificat. Ignora adevarul ce se ascunde in spatele condamnarii lui Cosmin. Un mafiot sicilian, in tinerete nu era altceva decat un tigan amarat. Noul lui om de incredere este avocatul Dinu Rotaru care insa la fel ca si Luca il tradeaza. Adus de la https: Baiatul cel mare a lui Don Luciano. Cu ajutorul mamei sale ,Flacara, ea il gaseste pe Thierry si descopera ca este invalid asa ca il aduce in Romania sa il opereze.

Name: Arashura
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Clipart » Celebrities » regina si cosmin

State la inceputul povestirii este orb dar pe parcurs isi recapata vederea. Desi la inceput indignata ca Relu a fost pus bulibasa incetul cu incetul accepta situatia. Apoi ea urzeste un plan de razbunare impotriva lui Don Luciano care o obliga sa se casatoreasca cu el sa sa ii daruiasca un copil.

  B&Q CAICOS WALLPAPER

Mama lui Cosmin si a Mariei. Baiatul cel mare a lui Don Luciano. O femeie calda care insa pastreaza in suflet un oarecare resentiment pentru tiganci deoarece sotul ei a parasit-o pentru o tiganca. A fugit in strainatate incercand sa isi faca un viitor.

Ca si pana acum este complicea Rozei si o ajuta sa descopere ca Thierry nu este mort.

regina si cosmin

De asta data insa State ia sub aripa lui protectoare un copil gasit pe strada. Este decisa sa devina prima femeie bulibasa din Romania si are o aventura cu ginerele ei Stiven. Este dezamagita ca sotul ei Stiven a inselat-o dar problemele intre ei se rezolva cand isi da seama ca este insarcinata. Regina este fiica adoptiva a lui Don Luciano Antonucci. Acum se intoarce in Romania impreuna cu familia lui ascunzandu-se de seful clanului mafiot din care face parte.

Este fericit deoarece Roza i-a redat onoarea daruindu-i un nepot tigan.

Pe Regina o terorizeaza si o bate pana cand apare in scena Cosmin ce il va pune la punct de fiecare data cand ii va face rau Reginei. Noul lui om de incredere este avocatul Dinu Rotaru care insa la fel ca si Luca il tradeaza.

  WALLPAPER NIPPON MIMOU

regina si cosmin Picture # |

In primul episod vede cu ochii ei cum sunt ucisi barbatul pe care il iubea si copilul lor. Un mafiot sicilian, in tinerete nu era altceva decat un tigan cosmni. El si Flacara isi continua sirul de trasnaie.

Poarta in suflet o mare durere cauzata de moartea fiului ei, Giani.

Este convinsa ca fiul ei este un delincvent. Este crud si razbunator dar las. Adus de la https: Ura impotriva tiganilor nu s-a estompat chiar deloc, dimpotriva de cand stie ca are in piept inima lui Giani chiar s-a intensificat.

Glitter Graphics: the community for graphics enthusiasts!

Ignora adevarul ce se ascunde in spatele condamnarii lui Cosmin. Este la fel de devotata lui State, fiind cosmmin care il ajuta sa treaca peste perioada orbirii. Cu ajutorul mamei sale ,Flacara, ea il gaseste pe Thierry si descopera ca este invalid asa ca il aduce in Romania sa il opereze.

Author: admin