REMBAU MOST WANTED FREE DOWNLOAD

Mungkar, where you at? Tanah Datar, where you at? Sign In Don’t have an account? You must enable javascript to view this page. Duo boleh Ulang Chorus 2X. Anak Mukal Anak Acheh, where you at? Anak Melako, where you at?

Uploader: Nikotaur
Date Added: 10 November 2010
File Size: 57.54 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 16099
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Rembau Most Wanted Instrumentals

watned U The food gonna make your tongue blaze That forward hold your head high Be proud for where you came from and stay fly That’s what I’m doin’ Hobin Jang Hobin We ain’t no trippin’ Jang Tahun dopan ado laie Pialo Malaysia kito pogang Lagu nogori berkumandang Semuo player masuk padang Remnau hormat tando monang Kito monang rembau most wanted monang yo Duo satu kocik bonar Ompek satu sonyum lebar Teringek bilo poghah kerigek Nyabit rumput poie sawah Kojo macam nak mati tapi gaji kocik anak Itu urang dulu Tak macam budak-budak sekarang Susah sikit je Dah lari kampung tinggal bondang Dulu maso kocik-kocik cito-cito angkosawan Bilo bosa jadi rapper tukar dialek nogori sembilan Tak ponah terlinteh kek ati nak lupo’an rembau most wanted Sapo tak pueh hati meh wanged jumpo dopan-dopan Being the most wanted Don’t wake me up from my dream C.

  JIBAN WALLPAPER

Nominate as Song of the Day. Batu Hampar, where you at?

Tanah Datar, where you at? Anak Melako, where you at? Retrieved from ” http: Tigo Nenek, where you at?

Biduanda, where you at? Somo Lenggar, where you at? Solomak, where you at?

I representin’ this place Dembau people say murder is the case R. Anak Mukal Anak Acheh, where you at? M Rembau Most Wanted yo To my boys in N-nine Who worked hard and strugglin’ Rembau Most Wanted yo My brain works faster than computer ‘Cause I’m the prime mover Rfmbau yes I am We’ve been busy chasin’ dollars Chillin’ at Mui Fong with my homies yaw And if you keep talkin’ shit others might rembau most wanted bro Then gangin’ up, just pick up your gear Listen dear I ain’t messin’ wit the coward I ain’t messin’ wit the fake gangstas All I know I keep my rap clean Being the most wanted Don’t wake me up rembqu my dream C.

  SINDHI AJRAK WALLPAPER

Mungkar, where you at? Duo boleh Ulang Chorus 2X.

W.A.R.I.S – Rembau Most Wanted Instrumental – Listen on Deezer

M Lembu ado tali takdo pon tak guno Tunggu hujan dah ghobeh Baru payung nak dibuko Kojo tak kuek tapi berangan nak hidup sonang Baik poie mampuih dari susah’an semuo urang Polik bona bilo pikir orang tuduh bukan-bukan Takpo tunggu den dah kayo jangan cubo nadah tangan Mintak pinjam duit apotah laie tandotangan Time tu takdo nak berbaik ekau boleh poie jalan Ulang Chorus 2X Paya kumbuh, where you at?

You must enable javascript to view this page. This is a rembwu of our licensing agreement with music Gracenote. Rembau most wanted In Don’t have an account?

Author: admin